PRAKTIJK

Logopedie Kwenenbos is opgericht door Larissa Vermaercke. 

 

Over mij

 

Ik ben Larissa en ik ben afgestudeerd aan Universiteit Gent als Master in de Logopedische Wetenschappen. Sindsdien werk ik als zelfstandig logopediste en heb ik ervaring opgedaan in het diagnosticeren en behandelen van verschillende stoornissen. Bovendien werk ik in het ondersteunings-team van het Stedelijk Onderwijs Gent, waar ik scholen voor gewoon onderwijs en hun leerkrachten ondersteun in het omgaan met leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften.

 

Als betrokken logopediste hou ik rekening met de context, persoonlijkheid en interesses van mijn patiënten. Op deze manier zorg ik niet enkel voor een effectieve therapie, maar ook voor een leuke therapie! 

 

Praktisch

 

Ik werk in Merelbeke en omliggende regio's: Gent, Zwijnaarde, Melle, Oosterzele... Ik geef niet alleen therapie in de praktijk, maar ook op school. Hierbij sta ik nauw in contact met de klasleerkracht en zorgcoördinator. Indien nodig organiseren wij een overleg samen met ouders en eventueel CLB. Ik maak graag tijd vrij voor een gesprek om zo de beste zorg te kunnen bieden.